El Penyagolosa: un Gegant de Pedra a la llum de la Lluna

Amb nocturnitat i traïdoria
Tornar
  • Itinerantur
  • Itinerantur
  • Itinerantur
  • Itinerantur

Preu: 33,75 €/pers.* (IVA incl.)

Xiquets/es fins a 8 anys gratis. Consulteu ofertes y promocions.

*Inclou els guies-intèrprets, l’assegurança, el desdejuni autòcton (pa, suc d’oliva, formatges, embotits, dolços, sucs, fruita de temporada…), els licors, els materials necessaris (didàctics, prismàtics, brúixoles…) i el reportatge fotogràfic d’alta qualitat.


A les 23.30h començarà aquesta aventura en l’ermitori de Sant Joan, als peus de la nostra muntanya més emblemàtica, senyera de tots els castellonencs des de temps immemorials.

Després d'una salutació a la màgica nit, començarem la marxa. El primer tram ens farà calfar les cames. Anirem per un bosc espès, però si no hi ha núvols no necessitarem cap llum de suport i la lluna plena ens donarà ombra. Aproximadament una hora després del començament de la marxa farem una xicoteta parada on vos explicarem què s'amaga a la nit i donarem temps a recuperar forces per a encarar la pujada al cim.

Ja a dalt traurem els sacs, els aïllants i algun licor, i passarem les hores que ens queden esperant a l'alba que ens done la benvinguda. Les vistes de les quals gaudirem des d'ací, veient eixir el sol pel llunyà horitzó, no es poden explicar amb paraules. Prendrem tranquil•lament el nostre desdejuni de suculents productes autòctons i tornarem. En el camí de baixada pel barranc de la Pegunta anirem fent parades explicant per què aquest bosc, que bé podria pertànyer a una altra època i altres llocs, és un lloc tan ric en biodiversitat, i com l'ésser humà ha aprofitat sosteniblement els importantíssims recursos naturals que ofereix.


Punt de trobada:
Ermitori de Sant Joan (Vistabella del Maestrat, Alcalatén)

Temps aprox.:
6 h en ruta

Dificultat:
Moderada

Públic recom.:
A partir de 10 ayns

Distància:
11,5 km